TESTIMONIS

Marta B.
Marta B.
Lluitadora de MMA

Marta Ballús Costa, amant de l'esport, la salut i les arts marcials mixtes. Com a tal, la meva rutina d'entrenament exigeix tocar totes les disciplines (jiujitsu, boxa i kick boxing, mma) a més de tenir en compte que algun dia de la setmana vull fer peses.  Jo sempre ho havia fet així, però Com es normal,  tot això suposa un volum d'entrenament i d'hores molt gran i, per tant, risc de fatiga. Fins que vaig conèixer en Roc. Ell em va acompanyar en totes les etapes d'entrenament (manteniment, descans i competició) a través de la preparació física.Entrenar amb la tranquil·litat de saber que estàs fent l'entrenament correcte i específic ha millorat el meu rendiment esportiu no només a nivell físic sinó també mental. En Roc acompanya el procés motivant, aconsellant i innovant cada dia, cosa que demostra molta professionalitat.
Albert G.
Albert G.
Entrenador i esportista

Soc entrenador i practicant d'ars marcials. En aquest camp sempre m'havia faltat la part de treball de força, i gràcies a les rutines personalitzades d'en Roc he aconseguit assolir i superar els meus objectius en poc menys d'un any. Ara mateix em trobo en un punt on encara em puc continuanr superant gràcies a la sevaatenció professional contínua i els seus entrenaments personalitzats. Molt recomanable.
Opositor
Opositor
Opositor a Mosso d'Esquadra

Gràcies a en Roc vaig veure com la meva marca personal en proves i exercicis augmentava, i en qüestió de mesos, ja vaig notar la transformació física. Em feia un seguiment marcant-me reptes realistes, em motivava quan sentia que ja no podia, i em va descobrir un gran nombre d'exercicis que fins i tot avui dia continuo fent. Sense ell no hauria pogut aprovar les físiques de la meva oposició.
Opositora
Opositora
Opositora a Mosso d'Esquadra

Molt contenta amb l’experiència i l’evolució personal que en Roc va fer possible. Després de mig any treballant amb ell, els objectius fixats van ser realitzats amb molt èxit. El treball va ser constant i vam realitzar dues sessions per setmana de forma presencial i les altres sessions on-line. Vaig extreure no només aspectes de condicionament físic sinó també psicològics pel meu dia a dia. Sense cap dubte, tornaria a repetir l’assesorament personal i repetiria el procès abocant en ell tota la confiança.
Opositora
Opositora
Opositora a Mosso d'Esquadra

Profesional, atent, agradable, motivador y proper. Ofereixes la millor forma de poder realizar les proves amb èxit. Entrenaments personalitzats, rutines, recomenacions… tot per poder aconseguir els objectius i seguir millorant dia a dia , seguint amb la seva filosofia. 
Whatsapp
Roc Garcia
Hola! En què et puc ajudar?
+34635013773
×
Utilitzem únicament cookies essencials pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei.